Spray Machines

Hadewe Hyperios-3 NL

De Hyperios-3NL is de meest luxe spraymotor van HADEWE. Het handstuk is koolborstelloos en traploos instelbaar tot 40.000 toeren. Het spraysysteem werkt op gedemineraliseerd water en het tankje is uitneembaar. Het handstuk is tevens voorzien van een LED lichtpen. De machine is verder uitgerust met enkele extra functies waaronder twee geheugenfuncties, een pauze- en intervalfunctie en een automatisch reinigingssysteem. Deze opvolger van de Hyperios-2 is tevens voorzien van tip-toetsen, waardoor de machine gemakkelijk te reinigen is. Een voetschakelaar is tegen meerprijs leverbaar.

Hadewe Spray-3

De Spray-3 is de opvolger van het bekende model HADEWE Spray-2, maar dan in een heel nieuw jasje. Het handstuk is koolborstelloos en traploos instelbaar tot 40.000 toeren. Het spraysysteem werkt op gedemineraliseerd water en het tankje is uitneembaar. De machine is uitgerust met enkele extra functies waaronder een pauzefunctie en een automatisch reinigingssysteem. Dit nieuwe model is tevens voorzien van tip-toetsen, waardoor de machine gemakkelijk te reinigen is. Een voetschakelaar is tegen meerprijs leverbaar.

Hadewe HP-S

Deze splinternieuwe motor is het antwoord op de vraag uit de markt, voor een kwalitatief hoogwaardige machine voor een gunstige prijs. Deze machine voldoet aan alle (Code) eisen. Zo wordt deze spraymotor koolborstelloos aangedreven tot een toerental van 40.000 omwentelingen per minuut. De fraisen klemmen bij de HP-S automatisch in het handstuk. Het spraysysteem verneveld uiterst fijn. Het uitneembare reservoir wordt gevuld met puur demi-water. Hiermee weet u zeker, dat de gezondheid niet wordt geschaad en dat u altijd volgens de Code werkt. De machine is verder voorzien van een display en tiptoetsen met diverse functies waaronder een pauze- en een reinigingsfunctie.

Hadewe Voetpedaal

Voor de Spr-3, Chronos, Oceanos, Hyperios 2 & 3

Hadewe Vochtkeerring. 5 st.

Masterspray NLX intralight

Voor intensief gebruik, speciaal voor de pedicure met een drukke praktijk. De dentale micromotor in het handstuk heeft een capaciteit tot 200.000 RPM. Met een micromotor op 40.000 RPM werkt u dus maar op 1/5 van de capaciteit. Het handstuk wordt hieroor minder warm. Deze machine heeft verlichting op het handstuk. De zware compressor zorgt voor een lange levensduur en is bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel dat gemakkelijk te onderhouden is. Het uitneembare vloeistofreservoir van 250 ml is voldoende om een dag te werken zonder vloeistof bij te vullen. Geschikt voor zowel ambulant gebruik als gebruik in de praktijk.

Masterspray Pododent 2 Light

Voor intensief gebruik, speciaal voor de pedicure met een drukke praktijk. De dentale micromotor in het handstuk heeft een capaciteit tot 200.000 RPM. Met een micromotor op 40.000 RPM werkt u dus maar op 1/5 van de capaciteit. Het handstuk wordt hieroor minder warm. Deze machine heeft verlichting op het handstuk. De zware compressor zorgt voor een lange levensduur en is bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel dat gemakkelijk te onderhouden is. Het uitneembare vloeistofreservoir van 250 ml is voldoende om een dag te werken zonder vloeistof bij te vullen. Geschikt voor zowel ambulant gebruik als gebruik in de praktijk.

Master Light LED

Heeft u veel behandelingen per dag, maar wenst u toch een licht handstuk, dan is de Masterlight een goede keus. Dit apparaat is de combinatie van een robuust apparaat met een nieuw, compact handstuk. Het handstuk is standaard van licht voorzien door middel van LED lampjes. Bovendien is de micromotor koolborstelloos, wat zorgt voor een gelijkmatige kracht en minder slijtage. De sprayfunctie wordt aangestuurd door een zware compressor, goed voor een lange levensduur.

Masterspray Pododent 2

Voor intensief gebruik, speciaal voor de pedicure met een drukke praktijk. De dentale micromotor in het handstuk heeft een capaciteit tot 200.000 RPM. Met een micromotor op 40.000 RPM werkt u dus maar op 1/5 van de capaciteit. Het handstuk wordt hieroor minder warm. De zware compressor zorgt voor een lange levensduur en is bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Het apparaat is voorzien van een digitaal bedieningspaneel dat gemakkelijk te onderhouden is. Het uitneembare vloeistofreservoir van 250 ml is voldoende om een dag te werken zonder vloeistof bij te vullen. Geschikt voor zowel ambulant gebruik als gebruik in de praktijk.

Jetspray Pododent

De Jet Spray is een nattechniek motor, voor de pedicure met een gemiddeld aantal pedicurebehandelingen van 6 tot 8 per dag. Het apparaat is uitgerust met een zeer licht en compact 40.000 toeren NSK Pododent I handstuk en is voorzien van een digitaal bedieningspaneel dat gemakkelijk te onderhouden is. Het uitneembare vloeistofreservoir heeft een inhoud van 250 ml. Zo kunt u een dag werken zonder vloeistof bij te vullen. Dit apparaat is ook zeer geschikt voor ambulant gebruik.

Aqua Planet

Deze Aqua Planet zuil is een moderne nattechniek die 40.000 toeren draait en een instrumenten plateau heeft en een ultra dunne loupelamp.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

Aqua Step met voetpedaal

De Aqua Step is een uitvoering met voetpedaal en is compleet digitaal te regelen van 1000 t/m 40.000 toeren.

Het voetpedaal heeft als functie aan en uit, zodra u even wil stoppen met werken of een frais wil wisselen kunt u gewoon het voetpedaal loslaten, zodra u het voetpedaal weer aanstelt gaat deze unieke motor gewoon verder op de laatst gekozen stand.

Tevens heeft deze motor LED verlichting bij de watertank zodat u altijd in 1 oog opslag kan zien hoeveel vloeistof er nog aanwezig is.

Deze unieke motor heeft een deelbaar handstuk, het handstuk kan zowel links als rechtsom draaien.

Deze motor word compleet geleverd met aluminium voetpedaal.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

Aqua Comet

Deze motor Aqua Comet heeft licht in het handstuk en licht bij de watertank. Het licht in het handstuk is zeer professioneel te noemen, u kunt het te behandelen oppervlak met een ledlichtje beschijnen zodat het tot in de kleinste details te zien is wat u doet.

Deze motor maakt 40.000 toeren zowel links als rechtsom.

Ook zit er licht bij de watertank zodat u altijd het water niveau in 1 oog opslag kunt zien.

Alle functies kunnen met een voetpedaal in of uitgeschakeld worden zodat u op een makkelijke manier bv. een frais kunt wisselen.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

EcoMonium

De EcoMonium is een nattechniekmotor met druk en draai toetsen.

De motor draait 40.000 toeren zowel links- als rechtsom. Uiteraard is het toerental te regelen d.m.v. een luxe draaiknop en heeft bovendien LED-light bij de uitneembare watertank.

De motor heeft een deelbaar handstuk en gedeeltelijk internespray(slang) die met een dentale waterknop fijn af te stellen is.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

Handstuk Spray 300 ml.

Een onmisbaar product om u deelbaar handstuk te onderhouden.

Deze spray voorkomt droge lagers en het sneller verslijten van lagers, tevens houd u de spindel waar de frais in klemt in top conditie.

Dit universele product is geschikt voor alle type handstukken. 1 a 2 keer oliƫn per week kost u nog geen 0,25 cent, een handstuk reparatie kost minstens 50,00 excl. btw.

Inclusief adapter voor spuitbus.

Siliconen Handstuk Houder