Koffers & toebehoren

Pedicurekoffer Veron Plus

De pedicurekoffer Veron is meer dan een ambulante koffer. Het is een mobiel werkstation compleet met werkblad en een stroomvoorziening met twee stopcontacten en een automatisch oprolbaar snoer. De koffer is uitgevoerd in zwart kunststof en voorzien van 4 sloten. Verder beschikt de koffer over een handige trolleygreep, wat tevens plaats biedt voor een beensteun en grote zijwielen waarmee moeiteloos gereden kan worden. De maten van deze koffer zijn : H54 x B42 x D30

Pedicurekoffer Veron

De pedicurekoffer Veron is meer dan een ambulante koffer. Het is een mobiel werkstation compleet met werkblad en een stroomvoorziening met twee stopcontacten en een automatisch oprolbaar snoer. De koffer is uitgevoerd in zwart kunststof en voorzien van 4 sloten. Verder beschikt de koffer over een handige trolleygreep, wat tevens plaats biedt voor een beensteun en grote zijwielen waarmee moeiteloos gereden kan worden. De maten van deze koffer zijn : Hoogte 54 cm, Breedte 42 cm, Diepte 30 cm.

Koffer met trolley

De Pedicurekoffer met trolley is erg geschikt voor de ambulante pedicure. De machine kan er door middel van klittenband in vastgezet worden. Het ontwerp maakt het mogelijk om vanuit de koffer te werken. De machine hoeft dan niet uit de koffer gehaald te worden. De binnenmaten van de koffer zijn B 46 cm x D 30cm x H 22 cm.

Pedicurekoffer met trolley

Mooie degelijke Pedicurekoffer met trolley.

Deze koffer heeft een speciaal motorvak en diverse opbergvakjes in de deurtjes.

Ook heeft deze koffer vakken voor verschillende attributen zoals fraisen, creme's en andere dingen.

Koffer 3-delige

De 3-delige koffer is erg geschikt voor de ambulante pedicure die veel spullen mee wil nemen. De losse compartimenten zijn uit elkaar te halen. Zo kan er ook een deel uit gehaald worden, als deze tijdelijk niet nodig is. De koffer is voorzien van een trolley. De buitenafmetingen zijn B 43 cm x D 22,5 cm x H 70,5 cm.

Hadewe 0913

De Hadewe 0913 pedicurekoffer is een plat model, geschikt voor vrijwel alle pedicuremachines. De koffer is voorzien van een cijferslot en een trolley. Er kan vanuit de koffer gewerkt worden. De buitenafmetingen van de koffer zijn B 45 cm x D 39 cm x H 21 cm.